Skip to main content
Close Search
search
Menu
Hem
OM OSS
Vår historia
Våra varumärken
Orderförfrågan
Jobba hos oss
ALLT OM SURSTRÖMMING
Introduktion till surströmming
Så går det till
RECEPT & TIPS
Introduktion
Öppna & Rensa
Recept
Att dricka till
NYHETER
KONTAKT & PRESS
facebook
youtube
instagram
search
Recept
Surströmming på klassiskt vis
eller som spännande tapas
Grundrecept:
Surströmming tas direkt ur burken och äts med kokt (mandel-)potatis, och hackad lök.
Klassiska tillval:
Rödlök, gräddfil/crème fraiche, tomater, dill, tunnbröd (hårt), tunnbröd (mjukt), hårdost (lagrad), smör och mandelpotatis.
Recept
27 juni 2023
Surströmmingsklämma
FÖRSLAG TILL INGREDIENSER: Surströmming, Mandelpotatis, Tunnbröd (mjukt/hårt), skivade Tomater, hackad Gul lök, hackad Rödlök, Purjolök…
HIT-Admin
Love
0
Recept
26 juni 2023
Öppen surströmmingsklämma à la Madsen
INGREDIENSER Surströmming, handfiléad Tunnbröd Smör Äppelmos Mandelpotatis Rom Rödlök, finskuren Tomatbitar Turkisk yoghurt Dillkvistar/hackad dill…
HIT-Admin
Love
0
Recept
25 juni 2023
Michaels surströmmings- tapas
Från fasa till förtjusning "Från att - vid något som liknade "nollning" - ha blivit…
HIT-Admin
Love
0
Recept
25 juni 2023
Surströmmingstorn
FÖRSLAG TILL INGREDIENSER 60 gram smör 1 skiva(or) tunnbröd, mjukt 1 skiva(or) tunnbröd, hårt 1,5…
HIT-Admin
Love
0
Recept
25 juni 2023
Mannerströms surströmmingslåda
INGREDIENSER 1 burk surströmming, ca 300 g 2 gula lökar 15 g smör 1 burk…
HIT-Admin
Love
0
Recept
24 juni 2023
Surströmmingsglass
INGREDIENSER 500 g Mjölk 200 g Finriven Västerbottensost 40 g Glykos 3 st Gelantinblad 500…
HIT-Admin
Love
0
Close Menu
Hem
OM OSS
Vår historia
Våra varumärken
Orderförfrågan
Jobba hos oss
ALLT OM SURSTRÖMMING
Introduktion till surströmming
Så går det till
RECEPT & TIPS
Introduktion
Öppna & Rensa
Recept
Att dricka till
NYHETER
KONTAKT & PRESS
facebook
youtube
instagram
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du godkänner detta klickar du ja och om du inte godkänner klickar du nej. Du kan också läsa mer om vår Cookie Policy.
Ok
Nej
Cookie Policy